Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu

Voorgerechten

ZALM 14,50
licht gebrande zalmfilet, zalmrilette, olijvenbrood, zoetzure meloesuitjes en zwarte knoflookmayonaise

COCKTAIL 15,00
Hollandse garnalen, schuim van cocktailsaus, gefrituurde peterselie en suikersla

PANNA COTTA 13,50
panna cotta van zoete aardappel met pinda’s, geitenkaas kroket, en een crème van bieslook 

ROSBIEF 14,50
langzaam gegaarde kalfsrosbief, gemarineerde gamba’s, piccalilly en chips van augurk

COPPA 14,75
wildzwijn coppa met gebakken balkenbrij, gekarameliseerde appels en een schuim van eekhoorntjesbrood

AMUSEFESTIVAL 17,00
proeverij van 5 kleine voorgerechtjes

Tussengerechten

BOUILLON 7,25
kwartelbouillon met duxelles van anijschampignons en een gepocheerd kwartelei

BRIE 8,75
romige briesoep met uitgebakken katenspek en gedroogde abrikozen

PALING 16,75
langzaam gestoofde paling met Roseval aardappel en crème fraîche

ZWEZERIK 16,75
krokant gebakken zwezerik, romige schorseneren en jus van Pedro Ximinez

 

Vegetarische gerechten

PROEVERIJ 20,50
brioche sandwich met truffeltapenade en spinazie, fregola met yuzu, tomatenchips, polentafrieten, Roseval aardappel, piccalilly en gebrande paprikasaus

RAVIOLI 19,75
open ravioli met pompoen, gebakken sterappel, pecannoten, tuinkers en een schuim van bleu de Wolvega

Visgerechten

ZEEWOLF 25,50
zeewolffilet met een krokante korst met truffel, knolselderij aardappeltaart en een boter saus

CORVINA 24,75
gebakken Spaanse zeebaarsfilet, fregola met yuzu, chips van tomaat en gebrande paprikasaus

Vleesgerechten

KALF 25,25
kalfsentrecôte met gekarameliseerde witlof, polenta en saus van Zwolse mosterd

EEND 22,00
gekonfijte eendenbout, met ongestampte hutspot en een jus van vanille

ROSSINI 31,50
ossenhaas met truffeltapenade en gesmolten eendenlever, brioche, spinazie en Madeira jus

WILDZWIJN 23,75
medaillon, rack en sukade van wildzwijn met uiencompôte, aardappelwafel en een jus van laurier

HERT 25,25
hertenbiefstuk en een saucijsenbroodje met bospaddenstoelen, roergebakken spruiten en Vadouvan boter

ELZASSER ZUURKOOL 21,75
traditioneel gemarineerde zuurkool met aardappel, casselerrib, rookworst, sukade, bloedworst, en katenspek

Nagerechten

PEER 8,50
gepocheerde peer, crumble van harde wenerdeeg, karamel van gecondenseerde melk, boeren jongens en kaneelroomijs

CRÈME BRÛLÉE 9,50
crème brûlée van passievrucht, merengue, chocolademousse en vanille roomijs

PARFAIT 9,00
hazelnoten parfait, crème van mascarpone, gebakken marsepein en een compôte van blauwe bes 

CHEESECAKE 9,00
cheesecake met Oreo, gedroogde sinaasappel en ijs van tonkabonen

KAAS 12,75
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met vijgen en roggeknarre

GRAND DESSERT 14,50
proeverij van diverse desserts