MENU VAN DE SMID
Dit menu wisselt steeds.
We kunnen het u toesturen via email, post of fax.
3 gangen : 33,50 p.p.
4 gangen : 39,50 p.p.
5 gangen : 46,50 p.p.
MENU 1 48,25ZALM
tartaar van wilde zalm, gravad lax en een kroket van gerookte zalm
met sjalot mayonaise en zoetzure eryngii
TOM KA KAI
pittige Oosterse gevogeltebouillon met krokante kippenhuid, taugé,
lente ui en schuim van kokos
STEAK
gegrilde steak van Black Angus met snijbonen en zilveruitjes,
in reuzel gebakken roseval aardappel en een mosterd botersaus
PARFAIT
zwarte bessen parfait, mascarpone crème, nougat,
limoen meringue en muscat sabayon
MENU 2 41,75
ROSBIEF
langzaam gegaarde kalfsmuis met krokante uienringen,
gedroogde tomaat, suikersla en een tartaarsaus
KABELJAUW
gebakken kabeljauwfilet en gerookte wang, gestoofde venkel,
en yuzu botersaus
CHOCOLADE
mousse van witte chocolade met een espressoschuim,
Oreo ijs en karamelpopcorn
KEUZEMENU
Dit menu is voor gezelschappen in de Gelagkamer.
3 gangen : 43,50 p.p.
4 gangen : 49,50 p.p.
ZALM
tartaar van wilde zalm, gravad lax en een kroket van gerookte zalm
met sjalot mayonaise en zoetzure eryngii
OF
GEITENKAAS
toffee van geitenkaas in filodeeg met structuren van biet,
zalf van mierikswortel en een groene kruiden olie
OF
ROSBIEF
langzaam gegaarde kalfsmuis met krokante uienringen,
gedroogde tomaat, suikersla en een tartaarsaus
―
KABELJAUW
gebakken kabeljauwfilet en gerookte wang,
gestoofde venkel en yuzu botersaus
OF
STEAK
gegrilde steak van Black Angus met snijbonen en zilveruitjes,
in reuzel gebakken roseval aardappel en een mosterd botersaus
OF
LAM
lamsrack, chipolata en lamscurry, aubergine kaviaar,
polentafrieten en een jus van Ras el Hanout
―
TARTE TATIN
omgekeerd ananas taartje met gesuikerde pecannoten
en een yoghurt honing ijs
OF
CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée van sereh met sorbetijs van lychee,
spekkoek en een mangochutney
OF
CHOCOLADE
mousse van witte chocolade met een espressoschuim,
Oreo ijs en karamelpopcorn