Menu voor Gezelschappen



MENU VAN DE SMID

Dit menu wisselt steeds.
We kunnen het u toesturen via email, post of fax.

3 gangen :  33,50 p.p.
4 gangen :  39,50 p.p.

5 gangen :  46,50 p.p.


MENU 1      41,50

ZALM
tartaar van gerookte zalm, krokante uienringen, 
gebakken kwartelei en een remouladesaus

BOUILLON
runderbouillon met lavas, ossenstaart en 
krokante groenten

HERT
gebakken hertenbiefstuk, wild hachee, 
stamppot knolselderij en bospaddenstoelensaus

BAVAROIS
bavarois van stoofpeer, anijscreme en 
roomijs van kaneel

MENU 2      49,75

GAMBA
grote gamba’s met een rollade van spitskool en kreeftensaus

SUKADE
rosé gebraden rundersukade en langzaam gegaarde kalfssukade,
met prei en een jus van vintage port

DELICE
chocoladetaartje van pure chocolade, mokkaroomijs,
karamel van gecondenseerde melk en een bloedsinaasappel chutney

KEUZEMENU
Dit menu is voor gezelschappen in de Gelagkamer.

3 gangen :  43,50 p.p.
4 gangen :  49,50 p.p.

 

ZALM
tartaar van gerookte zalm, krokante uienringen, 
gebakken kwartelei en een remouladesaus
OF
GEITENKAAS
geitenkaas burger met gegrilde courgette, Roma tomaat,
kruiden salade en een rode ui compote
OF
PASTRAMI
hertenpastrami, rozijnenchutney, rode kool strüdel
en een stroop van Calvados

ROODBAARS
gebakken roodbaarsfilet met brandade, gefrituurde paling,
oerwortel en een beurre blanc saus
OF
HERT
gebakken hertenbiefstuk, wild hachee, stamppot knolselderij
en bospaddenstoelensaus
OF
SUKADE
rosé gebraden rundersukade en langzaam gegaarde kalfssukade,
met prei en een jus van vintage port

CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée van mandarijn, met cremeux van witte chocolade 
en ijs van hazelnoot
OF
DELICE
chocoladetaartje van pure chocolade, mokkaroomijs,
karamel van gecondenseerde melk en een bloedsinaasappel chutney
OF
BAVAROIS
bavarois van stoofpeer, anijscrème en 
roomijs van kaneel