Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu voor Gezelschappen

MENU VAN DE SMID

Het Menu van de Smid is een wekelijks wisselend menu van verse producten. 

3 gangen :  € 34,50 p.p.
4 gangen :  € 43,00 p.p.
5 gangen :  € 49,50 p.p.

MENU 1 46,50

ZALM
licht gebrande zalmfilet, zalmrilette, olijvenbrood, zoetzure meloesuitjes en zwarte knoflookmayonaise

KALF
kalfsentrecôte met gekarameliseerde witlof, polenta en saus van Zwolse mosterd

PARFAIT
hazelnoten parfait, crème van mascarpone, gebakken marsepein en een compôte van blauwe bes


MENU 2 52,75

ZALM
licht gebrande zalmfilet, zalmrilette, olijvenbrood, zoetzure meloesuitjes en zwarte knoflookmayonaise

BRIE
romige briesoep met uitgebakken katenspek en gedroogde abrikozen

HERT

hertenbiefstuk en een saucijsenbroodje met bospaddenstoelen, roergebakken spruiten en Vadouvan boter

CRÈME BRÛLÉE

crème brûlée van passievrucht, merengue, chocolademousse en vanille roomijs

KEUZEMENU 44.75

Dit menu is voor gezelschappen in de Gelagkamer.

ZALM
licht gebrande zalmfilet, zalmrilette, olijvenbrood, zoet zure meloesuitjes en zwarte knoflookmayonaise
OF
PANNA COTTA
panna cotta van zoete aardappel met pinda’s, geitenkaas kroket, en een crème van bieslook 
OF
COPPA
wildzwijn coppa met gekarameliseerde appels en een schuim van eekhoorntjesbrood



ZEEWOLF

zeewolf filet met een krokante korst met truffel, knolselderij aardappeltaart en een boter saus
OF
KALF
kalfsentrecote met gekarameliseerde witlof, polenta en saus van Zwolse mosterd
OF
HERT
hertenbiefstuk en een saucijsenbroodje met bospaddenstoelen, roergebakken spruiten en Vadouvan boter  



CRÈME BRÛLÉE

crème brûlée van passievrucht, merengue, chocolademousse en vanille roomijs
OF
PARFAIT
hazelnoten parfait, crème van mascarpone, gebakken marsepein en een compote van blauwe bes
OF
CHEESECAKE
cheesecake met Oreo, gedroogde sinaasappel en ijs van tonkabonen