Menukaart



VOORGERECHTEN 

ZALM    

tartaar van wilde zalm, gravad lax en een kroket van gerookte zalm met sjalot mayonaise en zoetzure eryngii 

 

13,50

GEITENKAAS

toffee van geitenkaas in filodeeg met structuren van biet, zalf van mierikswortel en een groene kruiden olie

 

12,50

ROSBIEF

langzaam gegaarde kalfsmuis met krokante uienringen, gedroogde tomaat, suikersla en een tartaarsaus

13,50

 

COQUILLES EN HAM
gebakken coquilles Saint-Jacques met Serranoham, gemarineerde vijgen, bundelzwammen en een balsamico siroop

 

14,50

RONDEL
rollade van gerookte eend, eendenlever en rilette met gemarineerde meloen en een gel van sherry

 

15,75
AMUSEFESTIVAL
proeverij van 5 kleine voorgerechtjes
16,25

 
TUSSENGERECHTEN

TOM KA KAI
pittige Oosterse gevogeltebouillon met krokante kippenhuid, taugé, lente ui en schuim van kokos

 

  7,75

CAPPUCCINO
romige soep van gepofte knoflook met procureurstuk en salie 

 

  7,75

CANNELLONI
knolselderij cannelloni gevuld met Hollandse garnaal, appel, crème fraîche en gebrande langoustines  

 

15,75

ZWEZERIK
krokant gebakken zwezerik, groene asperges, truffeljus en macadamia

 

15,75
VEGETARISCHE GERECHTEN
 
  

PROEVERIJ

paella van couscous, aubergine kaviaar, polentafrieten, macadamia, krokante uienringen en yuzu botersaus 

 

19,50
WELLINGTON18,50

portobello in bladerdeeg met abdijkaas, groene asperges en een saus van rode biet

 

 

VISGERECHTEN


KABELJAUW
gebakken kabeljauwfilet en gerookte wang, gestoofde venkel en yuzu botersaus

 

23,75

ZEEBAARS
gebakken zeebaarsfilet en gamba’s met paella van couscous en een schuim van chorizo

24,75

  
VLEESGERECHTEN

SUKADE
rosé gebraden rundersukade en langzaam gegaarde kalfssukade, met romanesco en een vadouvanjus

23,75
  

BOSEEND
gebakken filet, gestoofd boutje, lever, rilette bitterbal, babymais, bataat mousseline en een jus met rozemarijn

 

24,75

STEAK

gegrilde steak van Black Angus met snijbonen en zilveruitjes, in reuzel gebakken roseval aardappel en een mosterd botersaus

 

23,75

LAM
lamsrack, chipolata en lamscurry, aubergine kaviaar, polentafrieten en een jus van Ras el Hanout

 

24,75

TOURNEDOS ROSSINI

ossenhaas met eendenlever, wilde spinazie, briochebrood en een jus van Madeira

 

 28,50
  

NAGERECHTEN


PARFAIT
zwarte bessen parfait, mascarpone crème, nougat, limoen meringue en muscat sabayon

 

  8,50

 

TARTE TATIN
omgekeerd ananas taartje met gesuikerde pecannoten en een yoghurt honing ijs

 

  9,00

CRÈME BRÛLÉE  

crème brûlée van sereh met sorbetijs van lychee, spekkoek en een mangochutney

 

  8,50

CHOCOLADE

mousse van witte chocolade met een espressoschuim, Oreo ijs en karamelpopcorn

 

  9,00

KAAS
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met

perenstroop, vijgen en roggeknarre

12,75
GRAND DESSERT
proeverij van diverse desserts
13,25