Menukaart



VOORGERECHTEN 

ZALM    

tartaar van gerookte zalm, krokante uienringen, gebakken kwartelei 
en een remouladesaus

 

13,50

GEITENKAAS

geitenkaas burger met gegrilde courgette, Roma tomaat,
kruiden salade en een rode ui compote

 

12,50

BLOEDWORST EN HEILBOT

gebakken bloedworst met gerookte heilbot, anijschampignons 
en een schuim van bloemkool

 

13,50

PASTRAMI                          
hertenpastrami, rozijnenchutney, rode kool strüdel 
en een stroop van Calvados 

 

13,50

TERRINE
terrine van pulled wildzijn, negerzoen van eendenlever, 
gelakt buikspek, karamel witlof en mayonaise van 5-spices 

 

15,75
AMUSEFESTIFAL
proeverij van 5 kleine voorgerechtjes
16,25

 
TUSSENGERECHTEN

BOUILLON
runderbouillon met lavas, ossenstaart en krokante groenten

 

  7,25

CAPPUCCINO
romige briesoep met krokant gebakken katenspek

 

  9,75

GAMBA
grote gamba’s met een rollade van spitskool en kreeftensaus  

 

13,75

ZWEZERIK
krokant gebakken zwezerik, schorseneren en bokbiersaus

 

15,75
VEGETARISCHE GERECHTEN
 
  

PROEVERIJ

krokante uienringen, rode kool strüdel, groente ravioli, 
macadamia noten, gebrande prei, spruiten en een rode paprikacoulis 

 

19,50
WELLINGTON18,50

portobello in bladerdeeg met abdijkaas, geroosterde bospeen 
en een saus van rode biet

 

 

VISGERECHTEN


ZEEDUIVEL
zeeduivel filet omwikkeld met ontbijtspek, open ravioli met groenten 
en een rode paprikacoulis

 

24,25

ROODBAARS
gebakken roodbaarsfilet met brandade, gefrituurde paling,
oerwortel en een beurre blanc saus

23,25

  
VLEESGERECHTEN

SUKADE
rosé gebraden rundersukade en langzaam gegaarde kalfssukade,
met prei en een jus van vintage port

23,75
  

TOURNEDOS ROSSINI
ossenhaas met eendenlever, wilde spinazie, briochebrood 
en een jus met truffel

 

28,50

BOSEEND

gebakken filet, gestoofd boutje, lever, rilette bitterbal,
najaarsgroenten en een jus met Vadouvan

 

24,75

ELZASSER ZUURKOOL
traditioneel gemarineerde zuurkool met aardappel, 
casselerrib, rookworst, sukade, bloedworst en katenspek

 

24,25

HERT

gebakken hertenbiefstuk, wild hachee, stamppot knolselderij 
en bospaddenstoelensaus

 

 24,75

WILDZWIJN

medaillon van wildzwijn en langzaam gegaarde wang met
gebakken spruiten, macadamia noten en een jeneverbesjus

 21,75
  

NAGERECHTEN


BAVAROIS              
bavarois van stoofpeer, anijscrème en roomijs van kaneel 

  8,50

 

JONGENS EN MEISJES
bonbon van boeren meisjes met een tulband van boeren jongenscake,
karamel crunch en vanille roomijs

 

  9,00

CRÈME BRÛLÉE  

crème brûlée van mandarijn, met cremeux van witte chocolade en 
ijs van hazelnoot


  8,50

DELICE

chocoladetaartje van pure chocolade, mokkaroomijs, 
karamel van gecondenseerde melk en een bloedsinaasappel chutney

 

  9,00

KAAS
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met

perenstroop, vijgen en roggeknarre

12,75
GRAND DESSERT
proeverij van diverse desserts
13,25